Plaats:
Capelle
Vacature:
receptionist
Salaris:
Marktconform
8-jul-2024
31-jul-2024
Dienstverband:
Blijvend
Van toepassing zijn
Over de rol
David Lloyd is de grootste exploitant van spa's en fitnesscentra in Europa. Wij zijn op zoek naar een receptionist die ons team wil komen versterken.
 
Als receptionist ben je de eerste persoon die onze leden ontmoeten, dus het is belangrijk om hen vanaf het allereerste begin kennis te laten maken met onze hoge standaarden. Onze Clubs staan bekend om de dynamische, motiverende en vriendelijke cultuur, dus het is belangrijk dat ons receptieteam elke dag opnieuw dezelfde kwaliteiten kan laten zien.
 
We zijn trots op de service die we onze leden bieden en het is essentieel dat ons receptieteam alles weet van alle producten en diensten die we aanbieden en weet waar de antwoorden op elke vraag te vinden zijn. Je bent toegankelijk, diplomatiek, vriendelijk, motiverend en professioneel en je bent in staat om met een positieve en rustige instelling in een snelle omgeving te werken.
 
Bij David Lloyd waarderen we goede prestaties en belonen we succes. Maar dat is niet alles: we bieden je bovendien een leuke, supermoderne omgeving om in te werken. Wij weten hoe effectief een eenvoudig 'dank je wel' kan zijn en we geloven in het creëren van een progressieve bedrijfscultuur waarin jij verder kunt groeien. Trekt dit je aan? Klik op de link en solliciteer. Misschien is een carrière bij David Lloyd wel precies wat jij zoekt!
Van toepassing zijn

Zoeken