Plaats:
Blijdorp
Vacature:
Persoonlijke trainer
Salaris:
markt comform
5-jul-2024
9-aug-2024
Dienstverband:
Blijvend
Van toepassing zijn
Over de rol
Wij zijn op zoek naar persoonlijke trainers die ons team willen komen versterken. Is service jouw passie, weet je hoe je moet uitblinken en kun je mensen inspireren? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken!
 
Onze persoonlijke trainers zijn net zo dynamisch, motiverend en vriendelijk als onze cultuur en omgeving. Je zet elke dag opnieuw je beste beentje voor om onze leden tevreden te houden. Je biedt uitmuntende service zodat onze leden hun unieke doelen kunnen bereiken en je moedigt ze aan om een actieve, gezonde levensstijl na te streven.
 
Je krijgt ondersteuning en adviezen van de hoofdcoach en biedt sport- en studioproducten, zoals boditrax-beoordelingen, persoonlijke training en studiolessen. Je zorgt ervoor dat de sportproducten voldoen aan onze merkstandaarden en aan alle regels en richtlijnen op het gebied van gezondheid en veiligheid. Succesvolle kandidaten beschikken uiteraard over een passende opleiding op het gebied van persoonlijke training.
 
Bij David Lloyd waarderen we goede prestaties en belonen we succes. Maar dat is niet alles: we bieden je bovendien een leuke, supermoderne omgeving om in te werken. Wij weten hoe effectief een eenvoudig 'dank je wel' kan zijn en we geloven in het creëren van een progressieve bedrijfscultuur waarin jij verder kunt groeien. Trekt dit je aan? Klik op de link en solliciteer. Misschien is een carrière bij David Lloyd wel precies wat jij zoekt!
Van toepassing zijn

Zoeken