Group Exercise Instructor

Plaats:
Blijdorp
Vacature:
Groepsoefening instructeur
Salaris:
Marktconform
2-jul-2024
31-aug-2024
Dienstverband:
Contract voor bepaalde tijd
Van toepassing zijn
Over de rol

We zijn op zoek naar betrouwbare, gepassioneerde en ervaren groepslesinstructeurs in verschillende genres, waaronder Body Pump. Dance, Yoga & Pilates, Aqua, Freestyle Cardio en Conditietraining.

Bij David Lloyd Clubs bieden we een warme en gastvrije sfeer. We organiseren elke week meer dan 10.000 groepslessen en bieden onze leden een overvloed aan genres. Het is onze passie om onze leden te helpen hun mentale gezondheid te verbeteren, hen te inspireren om van hun lichaam te houden en hen goed te behandelen door vaak te sporten en zo blijvende veranderingen in levensstijl te bereiken.

Onze instructeurs zijn belangrijke leden van onze clubs en om op onze roosters te verschijnen zijn we op zoek naar jou;

- Betrouwbaar, vriendelijk, professioneel en creatief, zodat je lessen fris en levendig blijven, met elementen als plezier en energie.

- Sterke communicatieve vaardigheden, met het vermogen om een band op te bouwen, te motiveren en een les aan te passen om tegemoet te komen aan een breed scala van leeftijden en vaardigheden, waarbij je erkent dat iedereen anders en uniek is.

- Altijd een veilige les geven.

- In het bezit zijn van minimaal de huidigie relevante certificaten en ervoor zorgen dat u uw kwalificatie actueel en up-to-date houdt.

- Bereid zijn om auditie te doen voor de rol.

Solliciteer hier voor deze leuke uitdaging!

Van toepassing zijn

Zoeken