Plaats:
Utrecht
Vacature:
Clubbeheerder
Salaris:
14,77
14-sep-2023
14-okt-2023
Dienstverband:
Contract voor bepaalde tijd
Van toepassing zijn
Over de rol
Wij zijn op zoek naar een Club-administrateur die ons team wil komen versterken. Is service jouw passie, weet je hoe je moet uitblinken en kun je mensen inspireren? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken!
 
Als Club-administrateur heb je de dagelijkse verantwoordelijkheid voor de kas en bankzaken van de Club en help je met de wekelijkse loonbetalingen. Onze Club-administrateurs zijn daarnaast verantwoordelijk voor het beheer van de personeelsdossiers, het ondersteunen van de ledenadministratie en vele andere belangrijke activiteiten die zorgen voor een vlekkeloos dagelijks management van de Club.
 
Je hebt een hele belangrijke rol in de ondersteuning van de General Manager en het managementteam in allerlei verschillende aspecten van hun functie en dit betekent dat je met vertrouwelijke informatie moet kunnen omgaan. Je bent een zeer gemotiveerde teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden die goed met mensen kan omgaan.
 
Bij David Lloyd waarderen we goede prestaties en belonen we succes. Maardat is niet alles: we bieden je bovendien een leuke, supermoderne omgeving omin te werken . Wij weten hoe effectief een eenvoudig 'dank je wel'kan zijn en we geloven in het creëren van een progressieve bedrijfscultuurwaarin jij verder kunt groeien. Trekt dit je aan? Klik op de link ensolliciteer. Misschien is een carrière bij David Lloyd wel precies wat jijzoekt!
 

Van toepassing zijn

Zoeken