Plaats:
Capelle
Vacature:
receptionist
Salaris:
Marktconform
4-sep-2023
30-sep-2023
Dienstverband:
Contract voor bepaalde tijd
Van toepassing zijn
Over de rol

Wij geloven in de werking van een gezonde geest in een gezond lichaam. David Lloyd is veel meer dan alleen een gym. Dankzij onze levendige sociale scene, tal van DL Kids-activiteiten, prachtige zwembaden, wellness, ultramoderne trainingsfaciliteiten, indoor en outdoor tennisbanen en restaurant geloven wij dat je het beste uit je leven kunt halen. Wij bieden onze leden én onze werknemers de omgeving waarin dit mogelijk is. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar Receptionisten.

Alles draait hier om een echte experience, die bij elk bezoek uniek is. De sleutel is om onze leden zich thuis te laten voelen. Ons geheim? We maken bewegen leuk en graven diep om nieuwe ervaringen te creëren die een succesvol leven mogelijk maken. We zijn ongelooflijk gedreven en zoeken gelijkgestemde mensen die bereid zijn deze standaard na te leven.

Positieve mindset, flexibiliteit, PC kennis en multitasken zijn jou dan ook op het lijf geschreven. Bij voorkeur spreek je Nederlands/Engels. Vriendelijkheid, beleefdheid, hulpvaardigheid en zelfstandigheid komen bij ons op de eerste plaats. Wij zoeken iemand die dit mee uitstraalt. Onze club is 7/7 open. Onze receptionisten werken in een flexibel werkrooster.

Je komt terecht in een geweldig team van hardwerkende mensen met een sterke liefde voor de club. We inspireren onze leden om hun grenzen te verleggen en hun persoonlijke doelen te overtreffen. De sleutel tot dat alles? Ongeëvenaarde kwaliteit, service en next level ervaringen die mensen het gevoel geven dat ze leven.

Geef je carrière een boost en laat ons weten waarom jij deel uit wilt maken van onze David Lloyd familie! Stuur ons je motivatie en cv via onze website.

Van toepassing zijn

Zoeken