Plaats:
Rotterdam
Vacature:
Badmeester
Salaris:
24-mei-2023
31-okt-2023
Dienstverband:
Contract voor bepaalde tijd
Van toepassing zijn
Over de rol

David Lloyd is de grootste exploitant van spa's en fitnesscentra in Europa. Wij zijn op zoek naar een Lifeguard die ons team wil komen versterken. Als Lifeguard zorg jij ervoor dat het zwembad in onze Club veilig, schoon en goed onderhouden is zodat onze leden er met veel plezier gebruik van kunnen maken.

Onze badmeesters zorgen er dagelijks voor dat onze leden een geweldige tijd beleven in ons prachtige binnenzwembad, terwijl zij te allen tijde toezien op de veiligheid. Dit is een functie die absolute aandacht vereist voor detail en uitstekende sociale vaardigheden. En uiteraard de bijpassende opleiding die door ons verzorgd wordt. De werkzaamheden bestaan uit toezicht houden, leden aanspreken op huisregels, schoonmaakwerkzaamheden en watercontroles uitvoeren.

Je werkt in een leuke en levendige omgeving. Je zet je dagelijks voor 100% in om bij te dragen aan de optimale ervaring die onze leden verwachten van een David Lloyd Leisure Club.

Bij David Lloyd waarderen we goede prestaties en belonen we succes. Maar dat is niet alles: we bieden je bovendien een leuke, supermoderne omgeving om in te werken. Wij weten hoe effectief een eenvoudig 'dank je wel' kan zijn en we geloven in het creëren van een progressieve bedrijfscultuur waarin jij verder kunt groeien. Trekt dit je aan? Klik op de link en solliciteer. Misschien is een carrière bij David Lloyd wel precies wat jij zoekt!

Van toepassing zijn

Zoeken