Plaats:
Rotterdam
Vacature:
Niet gespecificeerd
Salaris:
Marktconform
23-mei-2023
30-jun-2023
Dienstverband:
Blijvend
Van toepassing zijn
Over de rol

Wil je aan de slag bij de grootste health en fitness operator in Europa met een persoonlijk ontwikkelingsplan en tegelijkertijd werken naast een trots team met de passie om te dienen?

Zoek dan niet verder! Wij zijn momenteel op zoek naar een gedreven Activities Manager om een team te leiden over meerdere producten die David Lloyd clubs te bieden heeft.

Een carrière als Activities Manager is enorm lonend. Wij denken graag dat wij de beste omgeving, de beste uitrusting en de beste mensen hebben. Daarnaast bieden wij u de middelen en mogelijkheden om te groeien, te ontwikkelen, vooruit te komen en via onze interne trainingsprogramma's door te stromen naar Assistant General Manager, General Manager, of welke stap u ook maar wilt zetten.

Wat zijn de voordelen van werken voor David Lloyd Clubs?

Als lid van het Activities team geniet u van een groot aantal voordelen die u moeilijk ergens anders in de sector kunt vinden:

  • Gratis clublidmaatschap* voor u en uw gezin
  • Kortingen op onze producten zowel als kortingen op artikelen via het personeelsvoordeelwinkel.
  • Mogelijkheden voor promotie en loopbaanontwikkeling
  • Flexibele ploegendiensten
  • Leer- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Fietsplan met belastingvoordeel
  • Altijd vrij op je verjaardag

Wat is de functie van Activities Manager bij David Lloyd Clubs?

Als Activities Manager leidt en beheert u een efficiënte werking van alle activiteiten die plaatsvinden in de afdelingen Fitness, Groepstraining, Racquets, Zwemmen en Family binnen uw DL Club en geeft u onze leden elke dag een fantastische ervaring.
Je treedt regelmatig op als Duty Manager en bent verantwoordelijk voor de efficiënte werking van de hele club.

Wij zijn trots op de service die wij onze leden bieden, dus het selecteren van het juiste team is essentieel. Je leidt de werving, opleiding en empowerment van je team om ervoor te zorgen dat ze elke dag hun A-game naar het werk brengen om onze leden een uitzonderlijke ervaring te bezorgen.

En welke kwalificaties, vaardigheden en ervaring heb ik nodig?

We zijn op zoek naar een zelfgemotiveerde manager die er trots op is dat hij een uitzonderlijke service aan onze leden levert en graag samenwerkt met de General Manager van de club om een veilige en eersteklas ervaring in de hele club te garanderen.

Je hebt ervaring met het managen van een team in een servicegeleide faciliteit (bijv. restaurant, attractie, winkel, sport- of vrijetijdsfaciliteit) en je hebt kennis van het managen van verschillende functies met variabele uitdagingen en doelen. Financiële planning en management ervaring is ook vereist met een algemene passie voor klantenservice en uitstekende communicatie en samenwerkingsvaardigheden.

Wij geloven dat elke leeftijd de juiste is, dus of u nu voor het eerst uw carrière bij ons wilt starten of dat u nu met pensioen bent en actief wilt blijven om anderen te inspireren; wij horen graag van u. 

 

Van toepassing zijn

Zoeken