Health and Fitness Coach

Plaats:
Rotterdam
Vacature:
Health & Fitness Coach
Salaris:
Marktconform
22-mei-2023
30-jun-2023
Dienstverband:
Blijvend
Van toepassing zijn
Over de rol
David Lloyd is de grootste exploitant van spa's en fitnesscentra in Europa. Wij zijn op zoek naar een fitness instructeur die ons team wil komen versterken.

Onze Health and Fitness Coaches zijn voor heel wat van onze leden dé belangrijkste reden om lid te worden bij DLL. Nieuwe leden kunnen fanatiek fitnessen in onze moderne fitnessruimte en of frisse duik nemen in ons binnenzwembad  of lekker relaxen in onze luxueuze spa met tuin.

Iedereen kan lid worden van een sportclub, maar onze ‘David Lloyd Leisure gezondheid- en fitnesscoach’ speelt hier een unieke actieve rol. Een Health and Fitness Coach kiest ervoor om te zorgen dat elk lid zijn persoonlijke gezondheids- doelen nastreeft en behaalt.

Je ondersteunt de leden met persoonlijke trainingen en programma's. Je zorgt ervoor dat het volledige sportpakket te allen tijde voldoet aan onze normen.Je genoot reeds een opleiding als sportinstructeur en nog belangrijker: je bezit de expertise, persoonlijke uitstraling en het zelfvertrouwen die nodig zijn om een inspiratiebron te zijn voor anderen.

Je bent een teamspeler, die altijd wel het juiste doet en die zich voortdurend toespitst op het welzijn van de leden.

Indien je de geschikte kwaliteiten bezit voor deze job, zorgen we ervoor dat je de mogelijkheid hebt de beste Health and Fitness Coach te worden die je kan zijn.

Van toepassing zijn

Zoeken