Plaats:
Rotterdam
Vacature:
Verkoopsmanager
Salaris:
marktconform + commissie
6-mrt-2023
30-apr-2023
Dienstverband:
Blijvend
Van toepassing zijn
Over de rol
David Lloyd is de grootste exploitant van spa's en fitnesscentra in Europa. Wij zijn op zoek naar een Sales Manager die ons team wilt komen versterken
 
Ben jij de ideale salesmanager voor de grootste exploitant van spa's en fitnesscentra in Europa?
 
Als salesmanager van David Lloyd ben je een ambassadeur voor ons bedrijf. Wij zijn op zoek naar salesmanagers die een team van salesconsultants kunnen inspireren. Ons team motiveert op hun beurt potentiële klanten om hun levensstijl te verbeteren.
 
Jouw functie draait om het behalen van targets, het optimaal benutten van jouw talent om relaties op te bouwen, het opbouwen van een pijplijn van potentiële klanten en het verhogen van de verkoopinkomsten en het aantal nieuwe leden. Je hebt de mogelijkheid om de touwtjes in handen te nemen en je eigen succesverhaal te schrijven met behulp van de challenger-verkoopmethode van David Lloyd.
 
Je hebt een uitstekende werkethiek, bent oplossingsgericht, proactief en flexibel, maar volgt tegelijk ook een gestructureerde aanpak. Je zet je in om je team - dat essentieel is voor jouw succes - te mentoren, te ontwikkelen en te coachen. Je geeft het goede voorbeeld en zorgt ervoor dat je team integer opereert en je zet je in om zowel je eigen individuele targets te behalen als om je salesconsultants te helpen om de verwachte resultaten te behalen en te overschrijden.

Van toepassing zijn

Zoeken