Member Services Manager

Plaats:
Blijdorp
Vacature:
Member Services Manager
Salaris:
Marktconform plus bonusscheme
23-sep-2022
7-okt-2022
Dienstverband:
Contract voor bepaalde tijd
Van toepassing zijn
Over de rol
David Lloyd is de grootste exploitant van spa's en fitnesscentra in Europa. Wij zijn op zoek naar een onderhoudstechnicus die ons team wil komen versterken. Als onderhoudstechnicus zorg jij ervoor dat onze Clubs veilig, schoon en goed onderhouden zijn. Wij zijn op zoek naar een manager ledenservices die ons team wil komen versterken. Is service jouw passie, weet je hoe je moet uitblinken en kun je mensen inspireren? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken!
 
Als manager ledenservices geef je het goede voorbeeld en ben je verantwoordelijk voor de complete ledenervaring. Je zorgt ervoor dat onze teams die met leden te maken hebben, goed zijn opgeleid en onze leden vol vertrouwen kunnen bijstaan.
 
Je legt verantwoording af aan de General Manager en je werkt samen met alle afdelingshoofden om ervoor te zorgen dat we elke dag uitmuntende service leveren in de hele Club.  Je oefent invloed uit en je bent in staat om binnen een succesvol team te werken om ervoor te zorgen dat onze leden ons trouw blijven.
 
Bij David Lloyd waarderen we goede prestaties en belonen we succes. Maar dat is niet alles: we bieden je bovendien een leuke, supermoderne omgeving om in te werken . Wij weten hoe effectief een eenvoudig 'dank je wel' kan zijn en we geloven in het creëren van een progressieve bedrijfscultuur waarin jij verder kunt groeien. Trekt dit je aan?
 
Klik op de link en solliciteer. Misschien is een carrière bij David Lloyd wel precies wat jij zoekt!
 
 

Van toepassing zijn

Zoeken