Voor ons werken

Wat betekend dit voor jou?

David Lloyd Leisure is meer dan alleen een baan - het is een ervaring . Wij bieden uitstekende loopbaanontwikkelingen, voordelen en competitieve beloningen

In ruil daarvoor verwachten we dat onze mensen expertszijn in hun vakgebied, passie hebben voor wat we doen en het beste van zichzelf laten zien.

Het begeleiden van onze mensen

Naast onze inzet voor het werven van talenten binnen de organisatie, is het werven van mensen buiten onze organisatie erg belangrijk voor DLL, want het brengt frisse ideeën en alternatieve opvattingen.

We bieden uitstekende vaardigheidstrainingen op verschillende niveaus. Trainingen welke relevant zijn voor jouw functie. Dit kan via onze Health en Fitness Campus of onze Sales Training Programma.

Wil je een uitdagende functie als Sales manager, of de functie Sports Managers uitvoeren, met de juiste houding, gedrag en wil om te slagen is alles mogelijk!

Herkennen en belonen van onze mensen

Wij geloven dat als onze mensen betrokken zijn bij onze organisatie onze leden zullen volgen. Erkenning en belonen is belangrijk voor ons. We zijn altijd op zoek naar redenen om geweldige prestaties te vieren.

Als team member profiteer je van de volgende exclusieve aanbiedingen welke door David Lloyd worden verzorgt:

  • Gratis David Lloyd Leisure lidmaatschap voor jouw en je gezin
  • Korting op David Lloyd Leisure producten:
    • 20% Korting op ALL Stars Swimming and Tennis programma's voor kinderen
    • 20% Korting op Holiday Active club voor kinderen
  • Exclusieve kortingen voor leden, vrienden en familie