Group Exercise Instructor

Plaats:
Eindhoven
Stellenangebote:
Groepsoefening instructeur
Salaris:
Marktconform
6-jan-2021
6-mrt-2021
Dienstverband:
Contract voor bepaalde tijd
Apply
Over de rol
David Lloyd Leisure organiseert meer dan 10.000 groepslessen per week en als coördinator van de groepslessen ben je dan ook verantwoordelijk voor het volledige aanbod van o.a. Group Cycling Studio, Mind & Body Studio, High Impact Studio.
Ervoor zorgen dat elke deelnemer in elke groepsles zélf onmiddellijke positieve sportervaringen beleeft is je taak. Je bent er dan ook buitengewoon gedreven in.

Onze lessen moeten veilig zijn, perfect verzorgd en professioneel geleid worden. DLL beschikt over standaard operationele procedures, die duidelijke richtlijnen voorschrijven over de uitvoering van de lessen. Zo beoordeel je minimaal vier groepen per maand, vooral gericht op groepen met weinig deelnemers. Je leidt ook zélf een aantal groepen waaronder sommige “Welkomstgroepen” voor onze nieuwe leden.

Je werkt perfect samen met het onthaalteam om ervoor te zorgen dat boekingen efficiënt en correct verlopen en je schenkt voldoende aandacht aan elke feedback van onze leden om hun verwachtingen steeds te overtreffen.

Je bent ijverig en toegewijd. Je hebt veel aandacht voor details en uitstekende interpersoonlijke vaardigheden. Je enthousiasme en je expertise zet onze leden aan om regelmatig aan de groepslessen deel te nemen.
Apply
Back to results

Search