Plaats:
Utrecht
Stellenangebote:
Lidmaatschapsadviseur
Salaris:
Marktconform
11-sep-2020
31-okt-2020
Dienstverband:
Blijvend
Van toepassing zijn
Over de rol
David Lloyd is de grootste exploitant van spa's en fitnesscentra in Europa. Wij zijn op zoek naar een onderhoudstechnicus die ons team wil komen versterken. Als onderhoudstechnicus zorg jij ervoor dat onze Clubs veilig, schoon en goed onderhouden zijn.
 
Als ledenadviseur ondersteun je onze Sales- en Membership-teams om ervoor te zorgen dat leden ons trouw blijven en reageer je proactief op vragen van leden.
 
Onze ledenadviseurs hebben oog voor detail en kunnen multitasken. Ze zijn verantwoordelijk voor de ledenadministratie en zorgen ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Ze communiceren per telefoon, e-mail of brief met onze leden en beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden. Jij bent een toegankelijke, vriendelijke professional die dol is op details en die diplomatiek kan optreden in moeilijke situaties.
 
Bij David Lloyd waarderen we goede prestaties en belonen we succes. Maar dat is niet alles: we bieden je bovendien een leuke, supermoderne omgeving om in te werken. Wij weten hoe effectief een eenvoudig 'dank je wel' kan zijn en we geloven in het creëren van een progressieve bedrijfscultuur waarin jij verder kunt groeien. Trekt dit je aan? Klik op de link en solliciteer. Misschien is een carrière bij David Lloyd wel precies wat jij zoekt!

Van toepassing zijn

Zoeken