Maintenance Technician

Plaats:
Eindhoven
Stellenangebote:
Onderhoudstechnieker
Salaris:
Competitive + Benefits
26-nov-2019
16-dec-2019
Dienstverband:
Contract voor bepaalde tijd
Van toepassing zijn
Over de rol
David Lloyd is de grootste exploitant van spa's en fitnesscentra in Europa en we zijn er trots op dat we volgens de Sunday Times een van de beste grote bedrijven zijn om voor te werken. Wij zijn op zoek naar een onderhoudstechnicus die ons team wil komen versterken. Als onderhoudstechnicus zorg jij ervoor dat onze Clubs veilig, schoon en goed onderhouden zijn.
 
Onze onderhoudstechnici spelen een belangrijke rol in het in stand houden van de hoge standaarden van de faciliteiten van onze Club. Wij zijn erg trots op de omgeving waarin we werken en jij bent verantwoordelijk voor dagelijkse onderhoudstaken, waarbij de veiligheid van onze leden en je collega's altijd voorop staat.
 
Je bent in staat om te werken in een snelle omgeving, je hebt oog voor elk detail en je neemt proactief initiatieven. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden zodat je goed kunt overleggen met externe aannemers.
 
Bij David Lloyd waarderen we goede prestaties en belonen we succes. Maar dat is niet alles: we bieden je bovendien een leuke, supermoderne omgeving om in te werken en te spelen. Wij weten hoe effectief een eenvoudig 'dank je wel' kan zijn en we geloven in het creëren van een progressieve bedrijfscultuur waarin jij verder kunt groeien. Trekt dit je aan? Klik op de link en solliciteer. Misschien is een carrière bij David Lloyd wel precies wat jij zoekt!
 

Van toepassing zijn

Zoeken