Plaats:
Blijdorp
Stellenangebote:
Badmeester
Salaris:
marktconform
7-okt-2019
31-dec-2019
Dienstverband:
Blijvend
Van toepassing zijn
Over de rol
David Lloyd is de grootste exploitant van spa's en fitnesscentra in Europa en we zijn er trots op dat we volgens de Sunday Times een van de beste grote bedrijven zijn om voor te werken. Wij zijn op zoek naar een badmeester die ons team wil komen versterken.
 
Onze badmeesters zorgen er dagelijks voor dat onze leden een geweldige tijd beleven in ons prachtige binnenzwembad, terwijl zij te allen tijde toezien op de veiligheid. Dit is een functie die absolute aandacht vereist voor detail en uitstekende sociale vaardigheden. En uiteraard de bijpassende opleiding. 
 
Je werkt in een leuke en levendige omgeving. Je zet je dagelijks voor 100% in om bij te dragen aan de optimale ervaring die onze leden verwachten van een David Lloyd Leisure Club.
 
Bij David Lloyd waarderen we goede prestaties en belonen we succes. Maar dat is niet alles: we bieden je bovendien een leuke, supermoderne omgeving om in te werken en te spelen. Wij weten hoe effectief een eenvoudig 'dank je wel' kan zijn en we geloven in het creëren van een progressieve bedrijfscultuur waarin jij verder kunt groeien. Trekt dit je aan? Klik op de link en solliciteer. Misschien is een carrière bij David Lloyd wel precies wat jij zoekt!

Van toepassing zijn

Zoeken