Plaats:
Amsterdam
Stellenangebote:
Operations Manager
Salaris:
€2500
Datum geplaatst:
6-sep-2019
Sluitingsdatum:
30-sep-2019
Dienstverband:
Blijvend
Van toepassing zijn
Over de rol
David Lloyd is de grootste exploitant van spa's en fitnesscentra in Europa en we zijn er trots op dat we volgens de Sunday Times een van de beste grote bedrijven zijn om voor te werken. Wij zijn op zoek naar een manager gezondheid en veiligheid ie ons team wil komen versterken.
 
Als onze manager gezondheid en veiligheid moet je proactief kunnen optreden in een snelle omgeving. Het schoonhouden van het zwembad, leidinggeven aan de badmeesters en het schoonhouden van de spa behoren tot je dagelijkse verantwoordelijkheden. Daarnaast weet jij alles over de omgang met mensen met een handicap, over procedures met betrekking tot hygiëne en veiligheid en over beleid met betrekking tot kindveiligheid.
 
Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de brandveiligheidsprocedures en je zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte is van de procedures voor noodgevallen. Je stelt bovendien de roosters voor badmeesters samen en garandeert dat er altijd voldoende supervisie aanwezig is in het zwembad.
 
Bij David Lloyd waarderen we goede prestaties en belonen we succes. Maar dat is niet alles: we bieden je bovendien een leuke, supermoderne omgeving om in te werken en te spelen. Wij weten hoe effectief een eenvoudig 'dank je wel' kan zijn en we geloven in het creëren van een progressieve bedrijfscultuur waarin jij verder kunt groeien. Trekt dit je aan? Klik op de link en solliciteer. Misschien is een carrière bij David Lloyd wel precies wat jij zoekt!
Van toepassing zijn

Zoeken